Tilmeld Nyhedsbrev

visa edankort

Forretningsbetingelser

På denne side kan du finde de informationer du kan have glæde af som kunde hos By Boysen

Du skal, for at få adgang, godkendes og være momsregistreret forretningsdrivende.

Har du spørgsmål du ikke kan finde svar på her, er du velkommen til at kontakte By Boysen på mail, info@byboysen.dk - eller ringe på  tlf nr. +45 22187781

 Alle priserne på siden er vist uden moms og fragt og er i dkk, momsen tillægges på fakturaen til salg i DK - og Till salg utland kommer dar nya faktura med ret frakt och utan dansk moms.

Leveringstid Dine varer vil, under normale omstændigheder, blive afsendt 1-3 dage efter jeg har modtaget din bestilling, men jeg kan selvfølgelig ikke garanterer for uforudsete forhindringer. Levering til Sverige og Norge og øvrige udland, tager nogle gange ml 3-7 dage

Haster leveringen, så prøv at sende en mail/eller ring, om ønsket leveringstid, det kan næsten altid lade sig gøre at få varerne hurtigt afsted.

Fragt Varerne pakkes og sendes på palle til dig - og husk der kan pakkes meget på en palle :) 

Fragt Sjælland, Fyn, Jylland og landfaste øer Pr. palle 490,- ex. moms

Fraktkostnad Sverige, Finland - För fraktkostnader, 1 pll 990,- dkk - . kontakt för pris till inte landfaste öer : info@byboysen.dk 

Det är ochså möjligt att sticka 1 packet (ca 79x60x45cm) för 200,- dkk till Sverige

Fraktfri gräns til Sverige, Norge, Finland och EU är 20.000,- dkk - ex moms och told.

Fragtfri levering i Danmark. Ved køb af varer for 18.000,-DKK., leverer vi ordren fragtfri til dig i Danmark. I øvrige Scandinavien og nordeuropa er den fragtfrie grænse 20.000,- DKK. (Alle priser er i DKK og ex. moms og fragt)
OBS. forsendelser til ikke brofaste øer, Grønland og Færøerne mm og øvrige udland, oplyses pris ved henvendelse.

Beställning till Nordiska Lande. Webshop fungere inte så bra, att den kan hitta ut att skrive fakturan med ret fraktkostnad och utan moms, så vänte, ingan betallning för dar kommer email med nya faktura med korrekt frakt och utan dansk moms, Tack :-)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Du betaler via bankoverførsel.

Betaling skal ske senest til forfaldsdato som anført på faktura. Nye kunder betaler kontant - ellers efter aftale 14dage. Der tilskrives et gebyr på 250,-dkk ved udsendelse af rykker - og ved fortsat manglende betaling beregnes der en rente på 2% af tilgodehavende pr påbegyndt måned.

Garanti, reklamation og fortrydelsesret. Varer, der er skadet under forsendelsen. Hvis der, mod forventning, skulle opstå skader under forsendelsen, skal du huske en påtegning af fragtmanden.

Hvis du modtager varer, der er behæftet med fejl, så tag et billede af varen/forsendelsen, send det på mail til info@byboysen.dk, så aftaler vi nærmere. Ved skade eller mangler på varerne, bytter jeg uden fragtomkostning for dig. Du skal dog selv sørge for at returnere den defekte vare til By Boysen.

Der gives ingen garanti for små stødafskallinger og rust.


Fortrydelsesret. Du har 14 dages fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven. Betingelserne for at fortryde et køb er:

  • at varen returneres til os senest 14 dage efter du har modtaget den.
  • At varen tilbagesendes i væsentlig samme stand, som ved modtagelsen. Hvis en vare er afprøvet og det er åbenbart, at dens salgsværdi er forringet som følge heraf, kan købet ikke fortrydes.
  • At varen returneres i intakt original emballage (ved originalemballage forstås æske eller anden emballage, specielt beregnet til varen). At varen ikke er opmærket med priser logo eller andet.

Returneringen skal ske for egen regning. Hvis du fortryder dit køb, vil hele købsbeløbet blive tilbagebetalt. Tilbagebetaling vil ske senest 30 dage efter modtagelse af returvaren. Ved synlige fejl, forstås skader eller mangler på varen, der opdages umiddelbart efter modtagelsen. Der skal reklameres senest førstkommende hverdag. Skader, der opstår efter ibrugtagning og som kan henføres til en produktionsfejl, er omfattet af garantien. Varer, der efter ibrugtagning går i stykker som følge af forkert håndtering eller på anden måde har lidt overlast, vil ikke være omfattet af garantien.

Du har 2 års reklamationsret på produktionsfejl. Hvis du reklamerer mere end 6 måneder efter dit køb, er det dog dig, der skal påvise at fejlen eller manglen er opstået som følge af en produktionsfejl, og ikke af almindelig slidtage ved brug. Vær obs på, at selvom varerne er i en rigtig god kvalitet, er de dog ikke til erhevrsbrug. Ved erhversbrug bortfalder garanti.

Husk at jern ruster, hvis det står ude i vind og vejr. Og selvom varerne fra By Boysen er i god kvalitet, anbefales det at lakerer/rustbeskytte produkterne, hvis de skal bruges ude.

Returadresse. Returvarer skal sendes til: By Boysen, Smidstrupvej 31  DK-4733 Tappernøje, men jo kun efter aftale.

Er du i tvivl om noget vedrørende din ordre så skriv til:  info@byboysen.dk og jeg vil besvare dit spørgsmål hurtigst muligt - du kan også ringe på +45 22187781.

cpr-nr. 21233005

Tak fordi du handlede her hos By Boysen, jeg glæder mig til at lave forretninger med dig igen.

Lukket/stäng på mandage/måndaga

venlige hilsner/ vänliga hälsninger

Sofie Boysen